2009. május 15., péntek

18.







Végre varrtam!



Ne gondoljatok semmi extra dologra, csak ezt a zsákot és pénztárcát csináltam a kisebbik lányomnak. Jó lesz a próbákra hordani a kellékeket.



A pénztárca nekem nagyon nagy ötletnek tűnik. Már régebben varrtam egy ilyen fazonú (békaszájú) táskát és szeretnék egy nagyobbat is varrni. Most egyenlőre a pénztárcáig jutottam.

6 megjegyzés:

katafolt írta...

A zsákot nem jól látom,de ez a békaszájú szuper.Táskában én is megvarrnám,majd,ha időm is lesz rá,segítenél a szabásmintával?

Kaoka írta...

Szuper óriási ötlet! Ha jól veszem ki egy kis póló akar lenni. Én is kérhetem a neszi mintáját? A táskát, már készülök én is megvarrni. :)

Czkriszta írta...

Katafolt: megkeresem az eredeti japán méretet és a nagyobbat is, és küldöm.
Kaoka: biztosan rosszul fényképeztem mert itt pólóról szó sincs.És neszi sincs.Tenyérnyi pénztárca és egyszerű hátizsák ellenben igen.Így is érdekel a dolog? ;o)

Kaoka írta...

Igen érdekel.:) Pedig én mini pólót látok benne, de a pénztárca is érdekel.:) Nekem aztán mindegy minek nevezik, de annyira édes. :)

patchwitch írta...

sziaaaaaaaaaaaaa!
és juhúúúúú, nagyon édesek a cuccok!
a kis békaszájú is nagyon...esetleg minta? (ha jó leszek?) már a táskáét is ki akartam kísérletezni de spórolnál nekem vele időt...ne siess, jún 15ig meghalni sincs időm....
hiányoztál..... látlak majd valamikor? :D

t®eb♥®etta írta...

A táska anyaga marha jó:D
Szupi lett nagyon......