2009. január 18., vasárnap

12.




Mivel a kertmániám (és a kicsilányom allergiája) miatt nem szeretnék az udvarba háziállatot, varrtam egy kiskutyát a kisfiamnak.



Nem mondom,hogy tökéletes darab, de már tudom, hogy legközelebb mit csinálok másképp. Pl. ez a kezet-lábat teljesen körbevarrni, kis helyen belevágni az anyagba és ott kifordítani-na ez nem jött be. Maradok inkább a régi módszernél: nem teljesen körbe varrni, kifordítani és a tömés után láthatatlannal összevarrni. Valószínüleg az anyag minősége miatt nem jött ez most be nekem, mert nagyon foszlott. Egyébként is a babavarrásnál gyengém a kezek,lábak felvarrása.




Most pedig szeretném ha ötletelnétek egy kicsit!


A barátainknak megszületett a kislányuk és nekiláttam egy babatakaró varrásának. Az anyuka mániákusan szereti a narancssárgát (a ház kívül-belül napsütés színű mindenféle kiegészítő szín nélkül). A lelke viszont eléggé rózsaszín és a nagyobb kislányt is így neveli.


A takaró ezért lett nagyrészt narancs, de tettem bele babaszínt is. Tűzni a babaszineknél árokban szeretném,hogy puha maradjon, de a narancs nekem annyira dominál, hogy meg szeretném törni valamivel. És itt jön a kérdés: mivel és hogyan?

3 megjegyzés:

F.Gina írta...

Tűzzed a babaszínekkel, lazán. Valami virágokat, sziveket, ilyesmit.Az megtörné, és nem keményítené meg.

patchwitch írta...

a narancs dominál???? a narancs- szerény véleményem szerint - sosem dominálhat eléggé :D :D

na, ezzel nem voltam konstruktív, viszont hozzászóltam (mint rendesen:D)
ah, nem is meséltem még neked, hogy a karácsonyi adventi swapemben volt egy rózsaszín (!!!!) varratbontó....

Czkriszta írta...

Patcwitch barátosném!
Szerintem te is kívül narancs vagy,de belül rózsaszín,és a tudatalattid megnyilvánul már időnként!