2009. december 28., hétfő

27.

Nagyon sajnálom, hogy nem kívánhattam nektek minden jót az ünnepekre, de azt hiszem mindenkinek sikerült jól éreznie magát. (Próbálok visszaolvasni a blogotokban.)
Még nekem is! Pedig sikerült elkapnom a kisfiam újinfluenzáját, ami másnapra már felülfertőződött egy kis légcsőhuruttal és tüdőgyulladással is. Évek óta nem éreztem ennyire rosszul magam, és persze féltem is mert azt mondták, hogy ha nem javulok ne is menjek vissza, hanem menjek rögtön a kórházba.De sikerült! 23.-án keltem fel először, addig igyekeztem minél többet pihenni. (Már amennyire három gyerek mellett lehetett.)
Nagyon izgultam amiatt is, hogy milyenre sikerül a karácsonyozás,de még így is összejött minden. Kevesebbet sütöttem és nem tudtam megvarrni a tervezett ajándékokat, de nem hiányzott senkinek mert csak kiegészítő ajándékok lettek volna.
Nagyon boldog vagyok, hogy én és a Kornél túl vagyunk rajta és a család többi tagja nem kapta el tőlünk ezt a nyavalyát!

5 megjegyzés:

gubike írta...

Hurrá és vivát! Vigyázzatok magatokra!

Julcsi írta...

Éljen! Éljen! Éljen!

Lonci (Győr) írta...

Már nagyon hiányoltalak, bár nálunk sem volt kicsi a baj, de túl vagyunk rajta! Továbbiakban betegségmentes 2010-es nagy boldog új évet kívánok!

Nóra írta...

Örülök, hpgy szerencsésen túl vagytok a betegségen és nem lett nagyobb baj!
A tervezett ajándékok majd elkészülnek más alkalomra!

Jó egészséget kívánok a Családnak!

Czkriszta írta...

Nagyon köszönöm mindannyiótoknak! Tényleg rég nem éreztem ennyire rosszul magam és örülök, hogy már mindketten túl vagyunk rajta.