2011. augusztus 28., vasárnap

54.

Régóta gondolkozom, hogy kellene már írnom ide valamit- volt rá szűk négy hónapom- és lenne is miről, hiszen négy táboron vagyok túl. De annyira gyorsan elrepült ez a nyár, hogy szinte hihetetlen!És valahogy minden olyan szétesőben* van. Mindent olyan elhasználódottnak érzek-látok kivűl is és belül is. De ezzel nem csak én vagyok egyedül, sőt Csanakra jövőre már kerekesszékkel, műfogsorral, hallókészülékkel és gyógyszertárnyi tapasszal és tablettával indulok! Ezt csak viccnek szántam, mert az idei táborban a barátnőimmel nem győztünk kenni, ragasztani, masszírozni egymást mert mindig valahol fájt!És mindezt 40 évesen! Hát, szégyenlem magam!
*elromlott a klímánk, meghalt a számítógépünk és a riasztónk, és mindez ebben a kétségbeejtő gazdasági helyzetben!Oda az összes fényképünk és a 6 éve gyűjtögetett foltvarrós dolgaim, a címlistám...
Na, szóval a nyár történései nagy vonalakban: A tanévzáró után a június a táborozások hónapja volt. A három gyermek négy táborba ment két hét alatt. Igen, a kicsi is elkezdte és nagyon jól érezte magát. Azt mondta, hogy csak két sírás volt összesen, mert két este azért hiányoztam neki (egy hétig táborozott a néptánciskolával).Egész jó arány!
Én a május elejei rácalmási tábor után a tatabányai Foltra forgók táborában jártam, majd júniusban Eger volt a következő úticél. Augusztus elején a szokásos csanaki tábor zárta a foltvarrós nyaramat. Ezekre a táborokra úgy emlékszem vissza, hogy nagyon jól éreztem magam és sikerült töménytelen UFO-t gyártanom. Megígérem(az nem kerül semmibe), hogy szép lassan befejezem őket és megmutatom nektek is, hogy mennyi jó dolgot tanultam az idén.
A július a családé volt, egy hetet izzadtunk és három hetet fagyoskodtunk együtt nagy szeretetben. Augusztusban miután megjöttem csanakról indult a néptánc: hol próbákra, hol fellépésekre jártunk egészen 21.-éig. Azóta pedig ismét a nagy semmittevés van egy kis befőzéssel fűszerezve mert ebben a nagy melegben másra nem futja!
Folyt.köv.

1 megjegyzés:

Marcsi és Ági írta...

Várjuk a varrásaidról szóló képeket és beszámolókat!

Bíztatásul küldünk Neked egy díjat!