2010. február 28., vasárnap

33.

Tegnap két olyan program is volt ami megdobogtatta a szívem foltvarrós felét. Már csak azért is mert egyiken sem lehettem jelen. Pedig mindkettő helyileg is közel volt.
Székesfehérváron a foltvarrós fórum születésnapját ünnepelték, Dunaújvárosban pedig közösvarrás volt. Biztosan mindkettőn jól éreztem volna magam, hiszen rég nem látott ismerősökkel, barátokkal találkozhattam volna.

De mi most más miatt készülődünk Dunaújvárosba. Jövő héten műtik az én kis szerelmemet, mert még mindig nem tudott kigyógyulni a középfülgyulladásokból. Talán egy orrmandula műtét -esetleg a fülei felszúrása is- majd segít rajta, mert mi már ami tőlünk tellett, megtettünk. Remélem ez a műtét segít rajta és semmi visszamaradó károsodás nem érte a füleit.
Már azon gondolkodom, hogy mivel fogom őt szórakoztatni amíg benn leszünk, és önző módon egy kis "böködnivalót" is vinnék magamnak. Bár az ujjam mint a szita. Varrtam/varrok a férjemnek egy hátizsákot, a sógornőmnek pedig egy táskát, és hiába van bőr gyűszűm, és hiába a ragtapasz, nem tudok úgy varrni.
Majd hozok képet is, de a hátizsákot ringlizni, a táskát pedig fülezni kell még.


Addig nézzétek egy másik alkotásomat :o)))

1 megjegyzés:

Julcsi írta...

Az egyik legszebb alkotásod:)
A műtéthez pedig hajrá és kitartás! Reméljük beválnak a hozzá fűzött remények és valóban javul a helyzet!