2011. március 8., kedd

50.

Előhang:
Ahogy elteltek a téli ünnepek, és január elején kicsit elcsendesedett az élet, elkezdtem hiányát érezni egy jó kis foltvarrós találkának. Végre kis idő múlva kiderült, hogy február 26.-án Dunaújvárosban kv. lesz. Alig bírtam kivárni, hogy végre eljöjjön a napja, főleg amikor megtudtam, hogy a ménfőcsanaki táborból jópáran ott leszünk. Még a kisfiam szokásos elrettentő, reggeli láza sem tudott volna marasztalni! (Aki ismer, tudja, hogy volt idő amikor minden indulás előtt belázasodott és amikor úgy döntöttem, hogy nem megyek el, hirtelen meggyógyult.)
Hogy miért most írok róla? Tudjátok, hogy milyen ráérősen, kényelmesen élek, varrok... akkor a történetírás miért is ne lenne fáziskéséses?


Szóval elmentem Dunaújvárosba és annyira jó volt feltöltődni, nagyokat nevetni és tervezgetni a nyári táborozásokat! Kaptunk egységcsomagot is, ilyen szépet:
Egy japán hajtogatós szütyő alapanyaga volt benne. Persze varrásra nem jutott idő, de itthon az volt az első dolgom, hogy megvarrtam. A kv végén tombola volt, ahol nagy örömömre sok minden az enyém lehetett. Még az egyik főnyeremény is!
Nyertem textildecoupage-olt táskát, tányéralátétet, virágtündéres faliképet, babatakarót és gyerektakarót:
A nyereményeknek és annak, hogy kicsit kiengedhettem a gőzt és feltöltődhettem, itthon is nagyon örültek! Hát még én!Nincsenek megjegyzések: